Yhteydenotto lomake

Hei,

voimmeko auttaa?

Tai soita meille

050 123 1234

Vi utvecklar butikskoncept

Puume Oy är ett finskt företag specialiserat på tjänster för butiker och kafé-restaurangverksamheter. Vi har en organisation med lång och bred erfarenhet samt distinkta, konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Vi fokuserar på lösningar som påverkar prestationsförmågan i butiksmiljön samt lockar kunder
- dvs. ökar försäljningen och håller kostnaderna nere.

I vårt expertisområde ingår butiksundersökningar, planerings- och byggnationstjänster, el montering, logistik, inredning, utrustning, installering och underhåll. Vi har 25 års erfarenhet av kostnadseffektiva helhetslösningar.
Vi bedriver verksamhet i Norden och Baltikum.


Butikskoncept från planering till genomförande

Våra senaste arbeten

’’

"The project proceeded on schedule, the staff is professional and they solved the problems independently. Also the price was competitive and the result is exactly the way it was supposed to. Puume will be our partners also in the future."

Evdokia Tsantali, Taousanis Constructions / Victoria's Secret

’’

"Vi ställer höga krav på våra inredningsleverantörer gällande kvalitet, snabba leveranser och installationer. Puume har uppfyllt våra krav på ett bra sätt."

Heikki Hietamäki, Alko

’’

"Vi behövde en pålitlig och professionell men tillräckligt flexibel och engagerad partner för våra byggprojekt. Både Seppälä och Puume har platta organisationer som gör att kontakten i det dagliga arbetet är rakt och enkelt."

Jyrki Puukangas, Seppälä Oy

’’

"Vi samarbetar med Puume. Tack vare en bra produkt har vi ökat vår marknadsandel och ökat försäljningen. Jag rekommenderar varmt Puumes lösningar och arbetssätt."

Reijo Widerholm, Ritmeester Cigars

’’

"Vi inledde moderniseringen av Unigold-sängavdelningar 2015. Vi valde Puume Oy för uppdraget att designa butikskonceptet, med fokus på synergiprodukterna, utöver huvudprodukten. Vi förstärkte även Unigolds produktinfo, vilket har förbättrat vår betjäning. Konceptet har fungerat väl och vi är nöjda med de uppnådda resultaten. Vi rekommenderar Puume som planeringspartner."

Juha Pellikka, Isku Koti Oy

’’

"Puume Oy har byggt många av våra Espresso House-kaféer i Finland och jag är mycket glad över vårt samarbete. Projekten genomförs med korta tidplaner och varje projekt är unikt. Puumes personal är mycket ambitiösa och effektiva, vilket gör att även projekt som känns näst intill omöjliga blir möjliga. De har inlevelseförmåga och kan snabbt förvandla vår idéer till färdiga lösningar. Slutresultatet blir alltid en förstklassigt Espresso House-kafé som står klart i enlighet med tidplanen."

Anssi Thureson, Espresso House Finland